Zugló
    Zugló
Zugló   - Kereskedelem
 
Kérem válasszon az alábbi alkategóriák közül:
cipő élelmiszer, ABC nagykereskedés
divat, ruházat játék, ajándék papír, irószer
drogéria, vegyi áruk kis és nagyker szerszám, alkatrész
egyéb könyvesbolt virágüzlet
ékszer külkereskedelem
 
  virágüzlet
 
 Stefánia Virágház
Város: 1143. Budapest
Utca: Stefánia út 34. 6802
Telefon: 06 1 468-3079 , 06 1 468-3080
Fax: 06 1 468-3081
Mobil:
Weblap: www.stefaniaviraghaz.hu
E-mail: stefaniaviraghaz@t-online.hu
Tevékenységi körök:
        *  Kereskedelem - virágüzlet
        *  Szolgáltatás - látványtechnika, dekoráció
Bemutatkozás:

KERESKEDELEM

Diplomata negyedben a HM Kulturális és Szabadidő Központ KHT területén található Budapesten a Stefánia út 34. szám alatt, ahol kiskereskedelmi tevékenységet folytatatunk. Az üzletben szakképzett és gyakorlattal rendelkező virágkötőket alkalmazunk.
A szakmai igényességgel, ízlésesen berendezett üzlet alapfeltétele a sikeres tevékenységünknek. Az üzletben található munkatársak dísznövénykertész szakképesítéssel is rendelkeznek, így vásárlóinknak jó tanácsokkal tudnak szolgálni vágott virágból készült csokrok kezelésére illetve cserepes növények gondozására. Továbbképzésükről folyamatosan gondoskodunk. Rendszeres résztvevői a Magyar Virágkötők Egyesülete és a Wesseling Hungária Kft által rendezett szakmai bemutatóknak, ahol magyar és külföldi virágkötő mesterektől sajátítják el a legújabb virágkötészeti trendeket.
Nagy gondot fordítunk arra, hogy színvonalas választékot biztosítsunk akár vágott virágból akár cserepes növényekből, akár egyéb kiegészítőkből, hogy vásárlóink minden igényét ki tudjuk elégíteni. Erre talán bizonyíték az a tény, hogy vásárlóink többsége rendszeresen felkeres bennünket.
A közelünkben található követségek diplomatáit is vevőinknek tudhatjuk, akik körében nagyon népszerű virágküldő szolgálatunk, mely 1 órán belül célba juttat bármilyen virág küldeményt.
A nagybani virágpiacon lévő (Budapest XIII. Szent László u.) üzletünkben elsősorban virágkereskedők részére készített szárazkötészeti kompozíciókat, fűszernövényeket, kerámiákat, kaspókat stb. forgalmazunk. Az itt árusított készítményeket saját virágkötőink munkái, melyek mindig az aktuális trendhez igazodnak.
A fűszernövényeket saját kertészetünkben termesztjük , de foglalkozunk viszont eladással is. A kerámiák tervezésével és készítésével iparművészt bíztunk meg, így termékeink egyediek, kis szériában kizárólag nekünk készülnek.
Vásárlóink egyedi megrendeléseit is teljesítjük.

RENDEZVÉNY DEKORÁCIÓ

Cégünk különböző társasági, üzleti, családi rendezvények dekorálására szakosodott.
Üzletpolitikánkat úgy alakítottuk ki, hogy egy kézben legyen a rendezvények teljeskörű virág , zöldnövény dekorálása. Partnereinknek a megfelelő dekoráció kiválasztásában is segítséget tudunk nyújtani. Interneten saját promóciós CD-ről képeket küldünk megrendelőink részére.
A zöldnövényeket ( Ficus, Pálma, Thuja stb. )saját kertészetünkből (Bp. II :kerület Üdülő u.42) adjuk bérbe.
Az üvegházban 600db nagy zöldnövény áll partnereink rendelkezésére. Sok fajta cserepes növényt termesztünk és tárolunk, melyeket szintén a rendezvényeken használunk fel különböző formában. Készítünk növénypiramist, trópusi vagy mediterrán parkrészletet, virágládákat ültetünk be megrendelőink igénye szerint.
A vágott virágból készült asztaldíszek, csokrok, térdekorációk, virágkötő műhelyünkben készülnek ahol szakképzett virágkötők dolgoznak.
A rendezvényeinken használt kiegészítők Pl.: gyertyatartók, pergolák, paravánok, fém állványok, kerámia oszlopok stb. nagy mennyiségben állnak rendelkezésre.
A dekoráció anyagát saját tulajdonú gépjárművekkel a cég alkalmazásában lévő munkatársak szállítják. Embereink a rendezvény helyszínét a megrendelővel egyeztetve berendezik, majd a vendégek távozása után lebontják.
A Stefánia Virágház Dekort Bt. Évente több mint 1000 különböző megrendelést teljesít.

Fényképek:

Városunk
 

ECDL tanfolyamok
Start Oktatási Stúdió Kft. ECDL
Cégtudor
cegtudor.hu
Auchan - a sikermarket!
HyperLink
MAGYAR HÍRLAP
HyperLink
ECHO-FITNESS
HyperLink
HÍD TV
HyperLink
Fényreklám
HyperLink
Digi-Pro Kft.
HyperLink
REHAU ablakok
HyperLink
Leszokni a dohányzásról
HyperLink
Pátria TV
HyperLink
MEDICAL CENTER
HyperLink
Copyright (c) 2007. Cool Soft Kft. Minden jog fenntartva.